Minden mohácsi polgármestere leszek!

Pávkovics Gábor Mohács Város Polgármestere

Tisztelt Mohácsi Polgárok!

Egy évvel ezelőtt egy tragikus esemény következtében városunkban kialakult egy nem várt állapot. Sokan érezhették akkor is, hogy a helyzet méltatlan Mohács demokratikus múltjához.

Úgy vélem, az Önök támogatásával most újra helyükre kerülhetnek a dolgok. A kiemelkedően magas részvétel azt üzente: a lakosság megértette szeptember 27. jelentőségét. Így válhatott ez a nap a demokrácia valódi ünnepévé.

Köszönöm a választóknak a bizalmat, azt hogy kitartottak mellettünk és határozottan az elmúlt több mint húsz év stabilitásának, sikereinek és társadalmi nyugalmának folytatása mellett tették le a voksukat.

Egy év tétova kényszerpályát követően ismét teljes lendülettel, szakértelemmel, elhivatottsággal és az itt élőket megillető alázattal folytathatjuk a munkát szeretett városunkért, Mohácsért.

Bízom benne, hogy az irányunkban a kampány hevében megnyilvánult igazságtalan sárdobálást és gyűlölködést felváltja az általunk mindvégig képviselt higgadtság és a kölcsönös tisztelt. A közös célokra, Mohács jövőjére kell összpontosítanunk.

Az út nem lesz mindig könnyű, de készen állok a feladatra. Ahogyan eddig a városi közgyűlés tagjaként, úgy ezután polgármesterként is minden mohácsiért fogok dolgozni legjobb tudásom szerint.

Hiszem, hogy vasárnap nem én győztem, hanem Mohács. Azon leszek, hogy ezt tettekkel és eredményekkel bizonyíthassam Önöknek.

Továbbra is fontosnak tartom a párbeszédet Önökkel, küldjenek bátran üzenetet és kérem csatlakozzanak és mondják el ötleteiket, véleményeiket a Mohács jövője csoportban:

Tisztelettel,
Pávkovics Gábor

A mohácsi időközi választásig

van hátra!

Leave a Reply