Michelisz Norbi, Szujó Zoltán és Szauer Gergő a következő Mohácsi Polgári Szalon vendégei!

Michelisz Norbi parádés eredményei az egész ország érdeklődését felkeltették az autósport iránt, még azokét is, akik amúgy ritkábban, vagy egyáltalán nem követik ezt a szakágat. Gyermekeimmel rendszeresen látogattuk a túraautó sorozatot a Hungaroringen az elmúlt években. Hihetetlen élmény volt csodálni Norbit, hogy milyen elszántsággal és koncentrációval indul neki a futamoknak, valamint azt, hogy Mohácsról milyen sokan szurkolnak neki a helyszínen is. Igazán megtisztelő, hogy elfogadta a meghívásunkat.

Az egyik legnagyobb kiválóságnak tartott mohácsi rallye versenyző, Szauer Gergő is igent mondott invitálásunkra. Eredményeiről, terveiről részletesen beszámol majd, valamint tudomásom szerint egy bejelentésre is készül. Évek óta figyelem a versenyeiről szóló híradásokat, szinte kivétel nélkül a „mohácsi tehetségként” emlegetik.

Mivel két remek képességű és elismert autóversenyzőről van szó, a szervezőkkel úgy döntöttünk, hogy még egy vendégnek címzünk meghívót. A beszélgetések moderátora a magyar autósport történetének egyik legnépszerűbb riportere, a Forma 1-ek már legendásnak mondható kommentátora, Szujó Zoltán lesz.

Úgy vélem, érdekes és izgalmas délutánnak nézünk elébe, ahol megismerhetjük a pályaversenyzés és a rallye titkait mohácsi kötődésű versenyzőink történeteivel fűszerezve. A délután során természetesen Önök is kérdezhetik vendégeinket.

Szeretettel várom Önt is február 15-én 14 órakkor kezdődő Polgári Szalonra az Ifjúsági Centrumba!

Esemény: https://www.facebook.com/events/475461243388757/

Köszönöm, hogy elolvasta! Kérem írja meg kommentben, Ön szokta-e követni a mohácsi autóversenyzők futamait?

A mohácsi időközi választásig

van hátra!

One thought on “Michelisz Norbi, Szujó Zoltán és Szauer Gergő a következő Mohácsi Polgári Szalon vendégei!

Leave a Reply