Útjára indult a Mohácsi Polgári Szalon

Nagy megtiszteltetés ért amikor az idei Mohácsi Polgári Szalon rendezvényeik házigazdájának kértek fel a szervezők. A mai nyitó eseményre, Dr. Kovács Bálint szemész professzor Úr izgalmas előadására – a Bibliai Tobit vakságáról és gyógyulásáról – szép számmal voltak kíváncsiak. Volt alkalmam beszélgetni vendégekkel a rendezvény után, kivétel nélkül mindenki úgy vélekedett érdemes volt részt venni professzor Úr tartalmas és színvonalas előadásán. A résztvevők visszajelzései csak megerősítették bennem azt, hogy igény van Mohácson ehhez hasonló polgári rendezvényekre.

A tavalyi év utolsó testületi ülésén interpellációmban említettem Michelisz Norbert autóversenyzői sikerét és az a felvetésem, hogy a Mohácsi Polgári Szalon egyik rendezvényére invitálhatnánk egy közönségtalálkozóra, úgy tűnik célba ért. Kulisszatitok még az időpont, de ennél izgalmasabbá teszi a hírt, hogy városunk szülöttét, a Kisfaludy Károly Gimnázium egykori tanulóját, a WTCR autóverseny széria tavalyi győztesét Michelisz Norbertet fogadhatom a következő Polgári Szalon eseményen! 

Fontosnak tartom, hogy utat engedjünk polgári kezdeményezéseknek és lehetőséget biztosítsunk a mohácsiaknak kulturális, szakmai, szórakoztató, közérdekű és minden generációt megmozgató programok szervezésére. A Szalon egyik legfontosabb hozadéka a közösségteremtés; értéket közvetít és virágoztatja a társadalmi életet. Teret enged a kultúrának, a polgári gondolkodásnak és az eszmecseréknek.

Hozzászólás vagy üzenet formájában kérem írja meg: Ön kit látna szívesen a Polgári Szalon rendezvényein!

Köszönöm, hogy elolvasta! Ha tetszett Önnek a bejegyzés kérem ossza meg barátaival!

A mohácsi időközi választásig

van hátra!

Útjára indult a Mohácsi Polgári Szalon” bejegyzéshez 7 hozzászólás

  1. Csókay Andrást, Szakács Árpádot, Bogár Lászlót, Hosszú Katinkát, Gyurta Dánielt, Jeszenszky Zsoltot, Gera Marinát, Papp Gábort, Vidnyánszky Attilát, Nyerges Attilát, Kovács Ákost, Szentesi Zöldi Lászlót, Gundel- Takács Gábort, Gera Zoltánt, Dárdai Pált, Dr. Papp Lajost így első körben… 😊

  2. Böjte Csaba, Szarka Tamás, Duray Miklós, Berecz András és István, Csernik-Pál Szende, Borbás Marcsi, András Orsolya,

  3. Raffay Ernő, Gajdics Ottó, Pilhál György, Sándor György, Császár Attila, Novák Katalin, Bíró András, Mónus József, Kassai Lajos,

  4. Raffay Ernő történész,, vagy a mohácsi csatamező feltárói közül valaki,

    1. Michelisz Norbertet nagyon várom! Gyermekeimmel minden versenyén kint voltunk a Hungaroringen! Mikor lesz ez a közönségtalálkozó? Lehet már tudni valamit? Lesz közös fotózkodási lehetőség?

  5. Örülök a kezdeményezésnek, s kiváncsian várom a meghivott vendégek listáját!És persze a részvételem a rendezvényen nem érdektelen!

  6. Az InforMajerben időben jelentessék meg, hogy ki és mikor lesz az előadó!

Leave a Reply