Útjára indult a Mohácsi Polgári Szalon

Nagy megtiszteltetés ért amikor az idei Mohácsi Polgári Szalon rendezvényeik házigazdájának kértek fel a szervezők. A mai nyitó eseményre, Dr. Kovács Bálint szemész professzor Úr izgalmas előadására – a Bibliai Tobit vakságáról és gyógyulásáról – szép számmal voltak kíváncsiak. Volt alkalmam beszélgetni vendégekkel a rendezvény után, kivétel nélkül mindenki úgy vélekedett érdemes volt részt venni professzor Úr tartalmas és színvonalas előadásán. A résztvevők visszajelzései csak megerősítették bennem azt, hogy igény van Mohácson ehhez hasonló polgári rendezvényekre.

A tavalyi év utolsó testületi ülésén interpellációmban említettem Michelisz Norbert autóversenyzői sikerét és az a felvetésem, hogy a Mohácsi Polgári Szalon egyik rendezvényére invitálhatnánk egy közönségtalálkozóra, úgy tűnik célba ért. Kulisszatitok még az időpont, de ennél izgalmasabbá teszi a hírt, hogy városunk szülöttét, a Kisfaludy Károly Gimnázium egykori tanulóját, a WTCR autóverseny széria tavalyi győztesét Michelisz Norbertet fogadhatom a következő Polgári Szalon eseményen! 

Fontosnak tartom, hogy utat engedjünk polgári kezdeményezéseknek és lehetőséget biztosítsunk a mohácsiaknak kulturális, szakmai, szórakoztató, közérdekű és minden generációt megmozgató programok szervezésére. A Szalon egyik legfontosabb hozadéka a közösségteremtés; értéket közvetít és virágoztatja a társadalmi életet. Teret enged a kultúrának, a polgári gondolkodásnak és az eszmecseréknek.

Hozzászólás vagy üzenet formájában kérem írja meg: Ön kit látna szívesen a Polgári Szalon rendezvényein!

Köszönöm, hogy elolvasta! Ha tetszett Önnek a bejegyzés kérem ossza meg barátaival!

Útjára indult a Mohácsi Polgári Szalon” bejegyzéshez 7 hozzászólás

 1. Csókay Andrást, Szakács Árpádot, Bogár Lászlót, Hosszú Katinkát, Gyurta Dánielt, Jeszenszky Zsoltot, Gera Marinát, Papp Gábort, Vidnyánszky Attilát, Nyerges Attilát, Kovács Ákost, Szentesi Zöldi Lászlót, Gundel- Takács Gábort, Gera Zoltánt, Dárdai Pált, Dr. Papp Lajost így első körben… 😊

  Kedvelés

 2. Böjte Csaba, Szarka Tamás, Duray Miklós, Berecz András és István, Csernik-Pál Szende, Borbás Marcsi, András Orsolya,

  Kedvelés

 3. Raffay Ernő, Gajdics Ottó, Pilhál György, Sándor György, Császár Attila, Novák Katalin, Bíró András, Mónus József, Kassai Lajos,

  Kedvelés

  1. Michelisz Norbertet nagyon várom! Gyermekeimmel minden versenyén kint voltunk a Hungaroringen! Mikor lesz ez a közönségtalálkozó? Lehet már tudni valamit? Lesz közös fotózkodási lehetőség?

   Kedvelés

 4. Örülök a kezdeményezésnek, s kiváncsian várom a meghivott vendégek listáját!És persze a részvételem a rendezvényen nem érdektelen!

  Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt szereti: